Granitskulptur til salg

Køb en unik og smuk granitskulptur til haven

Kunne du tænke dig en granitskulptur i haven, i indkørslen eller et helt andet sted på din grund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Thy Granit i Nordjylland håndhugger jeg blandt andet smukke og unikke granitskulpturer, som jeg sælger til privatpersoner.

Jeg har stor viden og ekspertise inden for granittyper, og jeg udfører stenhuggerarbejde ud fra de gamle og stolte håndværkstraditioner. Det er vigtigt for mig altid at levere en granitskulptur til dig i højeste kvalitet, og jeg anvender derfor kun de bedste materialer til mit arbejde.

Jeg anvender nordisk granit og bevarer den naturlige farve og struktur

Granitten er i sig selv et naturprodukt, der ikke forgår, og når der udarbejdes specialsten og postkasseskulpturer, benytter jeg mig kun af de bedste materialer, som sikrer en lang levetid for den færdige granitskulptur.

Til arbejdet anvender jeg en selvlært flækketeknik, så den naturlige farve og struktur i granitten bevares. Jeg anvender udelukkende nordisk granit, og det er ikke muligt at lave to ens produkter. Hver granitskulptur er unik. 

Kontakt mig og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål om mit arbejde og mine skulpturer, eller hvis du har brug for at høre mere om dine forskellige muligheder. Jeg hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik granitskulptur, jeg allerede har lavet, eller hvis du ønsker en særlig bestilling.

Når du køber en granitskulptur gennem mit firma, kan du altid forvente at få en smuk og unik skulptur i højeste kvalitet. Jeg benytter mig altid af de bedste materialer i form af nordisk granit, hvor jeg har et stort fokus på at bevare den naturlige struktur og farve i granitten. Det giver en meget smuk og naturlig skulptur, der passer ind i enhver have.

Få et tilbud

Udfyld formularen med så mange detaljer om din opgave som muligt. Du modtager herefter et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Høj kvalitet

Anvender kun de bedste materialer.

Unikke produkter

Ikke to er ens.

Håndhugget

Benytter selvlært flækketeknik.

​★★★★★

"Min varmeste anbefaling"

Min varmeste anbefaling af T​hy Granit, hvorfra Evald K​rogs gravsten kommer.

Jan er det venligste menneske og fantastisk engageret i sit arbejde. Det var virkelig spændende at se hans stenhuggeri, hvor vi fandt den helt rigtige sten til min far.

En klippe fuld af farver - og med glimmer på.

Marie Krog Andersen

​★★★★★

"Flot vandsten"

Jeg er rigtig glad for den vandsten vi hentede hos dig den 25. August, den står nu flot ved vores nye terrasse.

Bente Klit

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thy Granit v/Jan Mouritsen

Snedstedvej 96, 7752 Snedsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 33569637

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 74 67 36

E-mail: jan@thygranit.dk 

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 20.00

Mails besvares alle dage.